Projekt expanze malé cukrárny
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Černý, Jaromír
|
|
dc.contributor.author |
Šilarová, Leona
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T23:38:16Z |
|
dc.date.available |
2016-05-27T23:00:28Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-12 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1789
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce je vytvořit model s konkrétní kroky vedoucí k expanzi současné cukrárny. Teoretická část vysvětluje problémy týkající se malé cukrárny a expanze. Analytická část analyzuje současnou situaci cukrárny v Brandýse nad Orlicí a podnikatelské možnosti nové cukrárny v Chocni. Projektová část na základě výsledků analýz vypracovává projekt a navrhuje aplikace projektu do praxe. |
cs |
dc.format |
103 stran, 5 s.obr.příloh |
cs |
dc.format.extent |
4119908 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 12.05.2016 |
|
dc.subject |
Klíčová slova: malá cukrárna
|
cs |
dc.subject |
expanze
|
cs |
dc.subject |
strategický plán
|
cs |
dc.subject |
prodej
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
výrobek
|
cs |
dc.subject |
organizační struktura
|
cs |
dc.subject |
bilance
|
cs |
dc.subject |
Keywords: small sweetshop
|
en |
dc.subject |
expansion
|
en |
dc.subject |
strategic plan
|
en |
dc.subject |
sale
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.subject |
product
|
en |
dc.subject |
organizational structure
|
en |
dc.subject |
balance
|
en |
dc.title |
Projekt expanze malé cukrárny |
cs |
dc.title.alternative |
The project of expansion of a small sweetshop |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lisová, Lucie |
|
dc.date.accepted |
2006-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to create a model with particular steps leading to expansion of a current sweetshop. The theoretical part explains problems concerning a small sweetshop and its expansion. The analytical part analyses the present situation of the sweetshop in Brandýs nad Orlicí and business possibilities of the new sweetshop in Choceň. The project part uses the results of the analyses to design a project and suggests how to put the project into practice. |
en |
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/176
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Enterprise Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
3574
|
|
dc.date.assigned |
2006-03-06 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account