Hodnocení dětské šunky z jakostního hlediska

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení dětské šunky z jakostního hlediska

Show simple item record

dc.contributor.advisor Nápravníková, Eva
dc.contributor.author Plevová, Vlastimila
dc.date.accessioned 2012-03-10T18:04:00Z
dc.date.available 2012-03-10T18:04:00Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17594
dc.description.abstract Diplomová práce pojednává o hodnocení dětské šunky z jakostního hlediska. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické je podrobněji popsáno chemické složení masa a jeho význam ve výživě. Práce se zaobírá druhy šunek a jejich výrobou. V práci je také podchycen systém preventivních opatření pro zajištění zdravotní nezávadnosti potravin. Pro vyhodnocení výsledků je v praktické části použito stanovení obsahu čistých svalových bílkovin. Ve výsledcích jsou zhodnoceny vzorky, popis jejich obalů a stanovený obsah čistých svalových bílkovin. cs
dc.format 79 s. cs
dc.format.extent 2304298 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject šunka pro děti cs
dc.subject čisté svalové bílkoviny cs
dc.subject ham for children en
dc.subject net muscle proteins en
dc.title Hodnocení dětské šunky z jakostního hlediska cs
dc.title.alternative Quality Evaluation of Ham for Children en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Pavlíček, Josef
dc.date.accepted 2011-06-01
dc.description.abstract-translated The thesis deals with the quality evaluation of ham for children. The work is divided into two parts. In theoretical part, the chemical composition of meat and its nutritional value are described in more details. The thesis deals with types of hams and their production. In the thesis, the system of preventive measures to ensure food safety is also covered. In the practical part, the determination of the net muscle proteins content is used to evaluate the results. These results contain the samples evaluation, description of their packaging, and assayed content of net muscle proteins. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 20452
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
plevová_2011_dp.pdf 2.197Mb PDF View/Open
plevová_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
plevová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account