dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Žaludková, Stanislava
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T23:12:19Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1721
|
|
dc.description.abstract |
V mé bakalářské práci se zabývám problematikou výskytu sinic v povrchových vodách a jejich vliv na kvalitu pitné vody. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány biologické vlastnosti sinic a jejich schopnost tvořit toxiny, které mohou negativně ovlivňovat zdraví člověka. |
cs |
dc.format |
45 s., 9 s. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
2063541 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 31.05.2036 |
|
dc.subject |
Sinice
|
cs |
dc.subject |
povrchová voda
|
cs |
dc.subject |
pitná voda
|
cs |
dc.subject |
jed
|
cs |
dc.subject |
zdraví
|
cs |
dc.subject |
Cyanobacterium
|
en |
dc.subject |
surface waters
|
en |
dc.subject |
drinkable water
|
en |
dc.subject |
toxin
|
en |
dc.subject |
health
|
en |
dc.title |
Sledování výskytu sinic v povrchových vodách a jejich vliv na kvalitu pitné vody. |
cs |
dc.title.alternative |
Monitoring occurrence anabaena in surface waters and their influence on quality drinkable waters |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2006-06-23 |
|
dc.date.vskp-available |
2036-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my bachelor work I am dealing with problems of occurrence cyanobacterium in surface waters and their influence on quality drinkable water. In briefness are characterisate their biological properties and their ability to create toxins, which can negative influence health of people. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2277
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
A |
|