Potravinářská barviva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Potravinářská barviva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Severová, Marta
dc.contributor.author Šafránková, Šárka
dc.date.accessioned 2012-03-10T04:08:46Z
dc.date.available 2012-03-10T04:08:46Z
dc.date.issued 2011-05-24
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16928
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá charakteristikou potravinářských barviv. Je zpracován přehled jednotlivých skupin potravinářských barviv, jejich výskyt a použití. Uvedena je také legislativa používání potravinářských barviv. Pozornost je věnována rovněž zdravotním aspektům použití přírodních a syntetických potravinářských barviv. cs
dc.format 54 s. cs
dc.format.extent 2788780 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject barvivo cs
dc.subject přírodní barviva cs
dc.subject syntetická barviva cs
dc.subject dye en
dc.subject natural dyes en
dc.subject synthetic dyes en
dc.title Potravinářská barviva cs
dc.title.alternative Food Coloring en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2011-06-21
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the characteristics of food coloring. It is making a survey of different groups of food dyes, their presence and use. Legislation is also given the use of food dyes. Attention is also paid to health aspects of the use of natural and synthetic food dyes. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 20561
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
šafránková_2011_bp.pdf 2.659Mb PDF View/Open
šafránková_2011_vp.pdf 60.77Kb PDF View/Open
šafránková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account