Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Havlíková, Hana
dc.date.accessioned 2012-03-10T03:48:53Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16902
dc.description.abstract Tato práce se ve své teoretické části zabývá průmyslovou výrobou hotových jídel. Dále jsou popsány jednotlivé kroky ve výrobě jídel od příjmu surovin, přes vaření, balení až po smyslové hodnocení vyrobeného jídla. Následují požadavky ze strany legislativy, které mu-sí výrobce dodržet, a dle kterých se musí řídit. V praktické části jsem se zabývala popisem výroby v konkrétním podniku, jeho nedostatků a návrhem inovací, které by mohly vést k zefektivnění výroby. Klíčová slova: výroba hotových jídel, legislativa, nařízení, inovace cs
dc.format 88 cs
dc.format.extent 841161 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná bez omezení od 20.05.2041
dc.subject Klíčová slova: výroba hotových jídel cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject nařízení cs
dc.subject inovace cs
dc.subject Keywords: meals production en
dc.subject legislation en
dc.subject regulation en
dc.subject inovation en
dc.title Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku cs
dc.title.alternative Innovation of Ready Meals Production in a Food Company en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Gál, Robert
dc.date.accepted 2011-06-07
dc.date.vskp-available 2041-05-20
dc.description.abstract-translated This work deals with food production by the commercial way. Below are described indivi-dual steps in food production from materials, cooking, food packaging take till sense per-ception cooked meal. After that follows requirements on the part of legislation, which have to ceep to the terms. In the practical I work out with disribing of concrete food company, its absences and inno-vation projects, which could lead into streamline of food producing. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth veřejné cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21416
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
havlíková_2011_dp.pdfBlocked 821.4Kb PDF View/Open
havlíková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
havlíková_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account