dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Havlíková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T03:48:53Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16902
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se ve své teoretické části zabývá průmyslovou výrobou hotových jídel. Dále jsou popsány jednotlivé kroky ve výrobě jídel od příjmu surovin, přes vaření, balení až po smyslové hodnocení vyrobeného jídla. Následují požadavky ze strany legislativy, které mu-sí výrobce dodržet, a dle kterých se musí řídit. V praktické části jsem se zabývala popisem výroby v konkrétním podniku, jeho nedostatků a návrhem inovací, které by mohly vést k zefektivnění výroby. Klíčová slova: výroba hotových jídel, legislativa, nařízení, inovace |
cs |
dc.format |
88 |
cs |
dc.format.extent |
841161 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná bez omezení od 20.05.2041 |
|
dc.subject |
Klíčová slova: výroba hotových jídel
|
cs |
dc.subject |
legislativa
|
cs |
dc.subject |
nařízení
|
cs |
dc.subject |
inovace
|
cs |
dc.subject |
Keywords: meals production
|
en |
dc.subject |
legislation
|
en |
dc.subject |
regulation
|
en |
dc.subject |
inovation
|
en |
dc.title |
Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku |
cs |
dc.title.alternative |
Innovation of Ready Meals Production in a Food Company |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gál, Robert |
|
dc.date.accepted |
2011-06-07 |
|
dc.date.vskp-available |
2041-05-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work deals with food production by the commercial way. Below are described indivi-dual steps in food production from materials, cooking, food packaging take till sense per-ception cooked meal. After that follows requirements on the part of legislation, which have to ceep to the terms. In the practical I work out with disribing of concrete food company, its absences and inno-vation projects, which could lead into streamline of food producing. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
veřejné |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21416
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
B |
|