dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.author |
Dalmadyová, Vendulka
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T22:35:40Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T22:35:40Z |
|
dc.date.issued |
2011-06-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16476
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce byla zaměřená na operace prováděné při příjmu kravského mléka do mléká-renského provozu.V první polovině práce bylo popsáno složení mléka a potravinářská legislativa. Dále pak byl popsán průběh svozu mléka z farmy, cisterny a systém vzorkování. V poslední kapitole byl popsán systém kontroly mléka, samotný jeho příjem do mlékáren-ského závodu, úchovné tanky, chlazení a nezbytná sanitace. |
cs |
dc.format |
61s., 5 s. obr.přiloh |
cs |
dc.format.extent |
2378534 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mléko
|
cs |
dc.subject |
mikroorganismy
|
cs |
dc.subject |
teplota
|
cs |
dc.subject |
hygiena a čištění
|
cs |
dc.subject |
milk
|
en |
dc.subject |
microorganisms
|
en |
dc.subject |
temperature
|
en |
dc.subject |
hygiene and cleaning
|
en |
dc.title |
Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu |
cs |
dc.title.alternative |
Operations Performed during Accepting of Cow Milk to Industry. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2011-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis focused on operations of pernancy of cowś milk in dairy industry. The first half of the work described the milk composition and food legislation. Thereinafter the process of milk collection from the farm, milk tanks and the sampling system were described. The last chapter represents a system of control of milk, its entry to milk plant, storage tanks, cooling and necessary sanitation. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22307
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
D |
|