dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Trčková, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T22:35:15Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T22:35:15Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16475
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce bylo zjistit a statisticky vyhodnotit míru informovatelnosti a zájem o doplňky stravy, potravní doplňky a potraviny určené pro zvláštní výživu mezi obyvateli České republiky. Za tímto účelem byl sestaven dotazník, pomocí kterého byl výzkum proveden. |
cs |
dc.format |
139 s |
cs |
dc.format.extent |
2397492 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Doplněk stravy
|
cs |
dc.subject |
potravní doplněk
|
cs |
dc.subject |
potraviny určené pro zvláštní výživu
|
cs |
dc.subject |
informovatelnost
|
cs |
dc.subject |
Diet and food supplements
|
en |
dc.subject |
foodstuffs intended for particular nutrition
|
en |
dc.subject |
awareness
|
en |
dc.title |
Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR. |
cs |
dc.title.alternative |
Quantification of Food Supplements Utilization by Population in Czech Republic. |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dvořáková, Monika |
|
dc.date.accepted |
2011-05-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main aim of this diploma work was to determine and statistically assess the degree of the awareness and interest in diet and food supplements and foodstuffs intended for particular nutrition within the citizens of the Czech Republic. The research was carried out by the questionaire complied just for this objective. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21585
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
B |
|