Podnikatelský plán na založení nového podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Konečný, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Pospíšilová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T22:09:57Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T22:09:57Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-13 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16437
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem bakalářské práce Podnikatelský plán na založení nového podniku je zpraco-vání reálného podnikatelského plánu na založení konkrétního podniku v České republice v odpovídajícím rozsahu a struktuře. Teoretická část je zaměřena na popis právních forem a na základní informace o podnikatelském plánu, jeho strukturu a obsah. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán na založení pizzerie. |
cs |
dc.format |
84 s. (100 501) |
cs |
dc.format.extent |
1297512 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
právní forma
|
cs |
dc.subject |
založení podniku
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
finanční analýza
|
cs |
dc.subject |
Business plan
|
en |
dc.subject |
legal form
|
en |
dc.subject |
company establishment
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
financial analysis
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení nového podniku |
cs |
dc.title.alternative |
Business plan for establishing of a new business |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kocman, Petr |
|
dc.date.accepted |
2011-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis Business plan for establishing of a new business ist the elaboration of a real business plan for establishing of a concrete company in the Czech Republic in an appropriate range and structure. The theoretical part is focused on description legal forms and on fundamental informatik about the business plan, its structure and content. In the practical part ist he elaboration the concrete business plan for establishing of a pizzeria. |
en |
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/104
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
20016
|
|
dc.date.assigned |
2010-11-30 |
|
utb.result.grade |
B |
|
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
starting a business
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account