Podnikatelský plán na založení nového podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Podnikatelský plán na založení nového podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Konečný, Jiří
dc.contributor.author Pospíšilová, Monika
dc.date.accessioned 2012-03-09T22:09:57Z
dc.date.available 2012-03-09T22:09:57Z
dc.date.issued 2011-05-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16437
dc.description.abstract Předmětem bakalářské práce Podnikatelský plán na založení nového podniku je zpraco-vání reálného podnikatelského plánu na založení konkrétního podniku v České republice v odpovídajícím rozsahu a struktuře. Teoretická část je zaměřena na popis právních forem a na základní informace o podnikatelském plánu, jeho strukturu a obsah. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán na založení pizzerie. cs
dc.format 84 s. (100 501) cs
dc.format.extent 1297512 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Podnikatelský plán cs
dc.subject právní forma cs
dc.subject založení podniku cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject finanční analýza cs
dc.subject Business plan en
dc.subject legal form en
dc.subject company establishment en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject financial analysis en
dc.title Podnikatelský plán na založení nového podniku cs
dc.title.alternative Business plan for establishing of a new business en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kocman, Petr
dc.date.accepted 2011-06-07
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis Business plan for establishing of a new business ist the elaboration of a real business plan for establishing of a concrete company in the Czech Republic in an appropriate range and structure. The theoretical part is focused on description legal forms and on fundamental informatik about the business plan, its structure and content. In the practical part ist he elaboration the concrete business plan for establishing of a pizzeria. en
dc.description.department Ústav ekonomie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/104 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Logistika a management cs
dc.thesis.degree-discipline Logistics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 20016
dc.date.assigned 2010-11-30
utb.result.grade B
local.subject založení podniku cs
local.subject starting a business en


Files in this item

Files Size Format View
pospíšilová_2011_bp.pdf 1.237Mb PDF View/Open
pospíšilová_2011_vp.pdf 118.7Kb PDF View/Open
pospíšilová_2011_op.pdf 114.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account