Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Smékal, Zdeněk
dc.contributor.author Čtvrtníčková, Lenka
dc.date.accessioned 2012-03-09T21:03:21Z
dc.date.available 2012-03-09T21:03:21Z
dc.date.issued 2011-05-18
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16347
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá studiem degradace kaseinového komplexu při procesu paření u vzorků sýřenin před pařením, sýřenin po paření a finálních výrobků ? sýrů Mozzarella a Jadel. Pro účely experimentu byla použita gelová permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí. cs
dc.format 84 s. (95 919 znaků) cs
dc.format.extent 1352772 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kasein cs
dc.subject pařené sýry cs
dc.subject gelová permeační chromatografie cs
dc.subject casein en
dc.subject steamed cheese en
dc.subject gel permeation chromatography en
dc.title Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie cs
dc.title.alternative Degradation Study of Casein Complex by Gel Permeation Chromatography en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Halabalová, Věra
dc.date.accepted 2011-06-01
dc.description.abstract-translated This master thesis deals with a study of degradation of casein complex during a steaming process with rennet samples before steaming, rennet samples after steaming and final products ? Mozzarella and Jadel cheese. For the purposes of an experiment gel permeation chromatography (GPC) with refractometric and viscometric detection has been used. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22605
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
čtvrtníčková_2011_dp.pdf 1.290Mb PDF View/Open
čtvrtníčková_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
čtvrtníčková_2011_op.doc 105Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account