dc.contributor.advisor |
Smékal, Zdeněk
|
|
dc.contributor.author |
Čtvrtníčková, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T21:03:21Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T21:03:21Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-18 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16347
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zabývá studiem degradace kaseinového komplexu při procesu paření u vzorků sýřenin před pařením, sýřenin po paření a finálních výrobků ? sýrů Mozzarella a Jadel. Pro účely experimentu byla použita gelová permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí. |
cs |
dc.format |
84 s. (95 919 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1352772 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kasein
|
cs |
dc.subject |
pařené sýry
|
cs |
dc.subject |
gelová permeační chromatografie
|
cs |
dc.subject |
casein
|
en |
dc.subject |
steamed cheese
|
en |
dc.subject |
gel permeation chromatography
|
en |
dc.title |
Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie |
cs |
dc.title.alternative |
Degradation Study of Casein Complex by Gel Permeation Chromatography |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Halabalová, Věra |
|
dc.date.accepted |
2011-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
This master thesis deals with a study of degradation of casein complex during a steaming process with rennet samples before steaming, rennet samples after steaming and final products ? Mozzarella and Jadel cheese. For the purposes of an experiment gel permeation chromatography (GPC) with refractometric and viscometric detection has been used. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22605
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
C |
|