dc.contributor.advisor |
Chovancová, Miloslava
|
|
dc.contributor.author |
Mura, Roman
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T19:15:56Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T19:15:56Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16212
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je prozkoumat možnost založení nové restaurace rychlého občerstvení na Opavsku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá teoretickými poznatky odvětví rychlého občerstvení, marketingového výzkumu a Porterovy analýzy konkurenčního prostředí. Praktická část analyzuje opavský trh rychlého občerstvení a intenzitu konkurence za pomocí Porterovy analýzy. Poté je proveden dotazníkový průzkum, který má zjistit, zdali je na Opavsku zájem zákazníků o novou restauraci rychlého občerstvení. Výsledky dotazníkového průzkumu a Porterovy analýzy jsou využity v závěrečných doporučeních k možnému podnikatelskému záměru vybudování restaurace rychlého občerstvení v Opavském regionu. |
cs |
dc.format |
65 s. , 6 s. obr. priloh. |
cs |
dc.format.extent |
1946031 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Rychlé občerstvení
|
cs |
dc.subject |
fast food
|
cs |
dc.subject |
Porter
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
dotazník
|
cs |
dc.subject |
průzkum
|
cs |
dc.subject |
postoje zákazníků
|
cs |
dc.subject |
založení
|
cs |
dc.subject |
Fast food
|
en |
dc.subject |
Porter
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
questionnaire
|
en |
dc.subject |
survey
|
en |
dc.subject |
customer attitudes
|
en |
dc.subject |
establishment
|
en |
dc.title |
An Analysis of Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants |
cs |
dc.title.alternative |
An Analysis of the Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Svobodová, Dagmar |
|
dc.date.accepted |
2011-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis aims to investigate possibility of an establishment of a new fast food restaurant in Opava region. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part explores theoretical basis of the fast food industry, marketing research and Porter?s Five Forces Analysis. The practical part of the thesis uses means of the Porter?s Analysis to analyze Opava region fast food market and its competitive intensity. Subsequently, a questionnaire survey is executed to find out whether there is customers demand for a new Fast Food restaurant in Opava region. The results of both the questionnaire survey and Porter analysis are used in the final recommendations to a possible business plan for the establishment of a new fast food restaurant in Opava region. |
en |
dc.description.department |
Ústav anglistiky a amerikanistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
19559
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-01 |
|
utb.result.grade |
A |
|
local.subject |
průzkum trhu
|
cs |
local.subject |
restaurace rychloobslužné
|
cs |
local.subject |
Opavsko
|
cs |
local.subject |
market survey
|
en |
local.subject |
fast food restaurants
|
en |
local.subject |
Opavian Silesia
|
en |