dc.contributor.advisor |
Soukalová, Radomila
|
|
dc.contributor.author |
Ševčíková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T14:22:30Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T14:22:30Z |
|
dc.date.issued |
2011-04-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15872
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem této diplomové práce je navrhnout efektivní komunikaci pro subjekt podnikající v cestovním ruchu, konkrétně po restaurační zařízení hotelu Zámeček. Zaměřuje se na analýzu marketingového prostředí podniku, dále na analýzu konkurence, zákazníků a také je zde zhodnocen současný marketingový mix podniku. V neposlední řadě je provedena SWOT analýza, která shrnuje důležité poznatky, týkající se vnějšího a vnitřního prostředí hotelu. Na základě všech informací je navržen projekt pro efektivní komunikaci hotelové restaurace, který obsahuje propagační plán na zvolené období a další doporučení ke zlepšení stávající pozice restaurace, a tím i celého hotelového komplexu. |
cs |
dc.format |
80 |
cs |
dc.format.extent |
4350505 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
swot analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
marketing communications
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.title |
Konkurenční prostředí a identifikace konkurenčních výhod pro efektivní komunikaci |
cs |
dc.title.alternative |
The Competitive Environment and Identification of Competitive Advantages for the Effective Communication |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Herzán, Lukáš |
|
dc.date.accepted |
2011-05-24 |
|
dc.description.abstract-translated |
The purpose of this thesis is to design an effective communication for the entity doing business in the tourism sector, specifically for the restaurant of hotel Zámeček. It focuses on the analysis of marketing environment of company, as well as the analysis of competi-tors, customers, and there is assessed also the current marketing mix of hotel. Next compo-nent of thesis is a SWOT analysis, which summarizes the important findings of the external and internal environment of the hotel. On the basis of all information is created a plan for efficient communicate the hotel's restaurant, which includes a promotional plan for a selected period and other recommendations to improve the current position of restaurant and herewith also the whole hotel complex. |
en |
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/185
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communications Studies |
en |
dc.identifier.stag |
18611
|
|
dc.date.assigned |
2010-12-01 |
|
utb.result.grade |
A |
|