dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Krčmářová, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T11:51:07Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T11:51:07Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-26 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15683
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá jehněčím a skopovým masem a jeho technologickým zpracováním. Cílem práce je ukázat, jakým způsobem je moţné jehněčí a skopové zpracovávat a pouţívat. |
cs |
dc.format |
80 s. |
cs |
dc.format.extent |
2721258 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso skopové
|
cs |
dc.subject |
jehněčí
|
cs |
dc.subject |
zpracování masa
|
cs |
dc.subject |
výrobky z jehněčího a skopového masa
|
cs |
dc.subject |
Meat of sheep
|
en |
dc.subject |
lamb
|
en |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
products from lamb and sheep meat
|
en |
dc.title |
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa |
cs |
dc.title.alternative |
Processing Technology and the Range of Sheep and Lamb Meat |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Jandásek, Josef |
|
dc.date.accepted |
2011-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the lamb and mutton, and the technological process-it. The aim is to show how the lamb and mutton can be processed and used. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21892
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
A |
|