dc.contributor.advisor |
Ciprysová, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Šindlerová, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T09:18:19Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T09:18:19Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15464
|
|
dc.description.abstract |
Cílem mé diplomové práce bylo vyhodnocení změn texturních vlastností tavených sýrů a jejich analogů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů. Vzorky byly podrobeny základní chemické analýze a texturní profilové analýze se zaměřením na tvrdost, relativní lepivost a kohezivnost. |
cs |
dc.format |
75 s. |
cs |
dc.format.extent |
1314288 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
tavený sýr
|
cs |
dc.subject |
texturní vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
arabská guma
|
cs |
dc.subject |
lokustová guma
|
cs |
dc.subject |
processed cheese
|
en |
dc.subject |
textural properties
|
en |
dc.subject |
gum arabic
|
en |
dc.subject |
locust bean gum
|
en |
dc.title |
Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů |
cs |
dc.title.alternative |
Change of the Textural Properties of Processed Cheese Analogues by the Action of Selected Hydrocolloids |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Černíková, Michaela |
|
dc.date.accepted |
2011-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was to determine changes in the textural properties of processed cheeses and analogues by the application of selected hydrocolloids.Samples were subjected to basic chemical analysis and texture profile analysis. The hardness,adhesiveness and cohesiveness were analyzed in. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
20557
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
B |
|