dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.advisor |
Tykvartová, Dagmar
|
|
dc.contributor.author |
Horníčková, Dita
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T04:20:45Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T04:20:45Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15073
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce si kladla za cíl především otestovat vybrané hydrokoloidy a směsi hydrokoloidů při výrobě termizovaných smetanových sýrů, určit jejich optimální dávkování a vybrat ten, který bude mít za daných podmínek nejlepší vliv na senzorické vlastnosti a celkovou jakost výrobku. |
cs |
dc.format |
76 |
cs |
dc.format.extent |
5328249 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hydrokoloidy
|
cs |
dc.subject |
termizované sýry
|
cs |
dc.subject |
senzorické vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
konzistence
|
cs |
dc.subject |
hydrocolloids
|
en |
dc.subject |
thermized cheese
|
en |
dc.subject |
sensory characteristics
|
en |
dc.subject |
consistency
|
en |
dc.title |
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost |
cs |
dc.title.alternative |
Production ofThermized Cream Cheese and the Effect of Hydrocolloids on the Quality |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2011-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The goal of this study was to test selected hydrocolloids and mixtures of hydrocolloids in production of thermized cream cheese. The experiment was conducted to find out optimal dosage of the hydrocolloids. Choose the hydrocolloid which will be under the appointed conditions and have the best impact on sensoric characteristic and overall quality. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22615
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
A |
|