Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňka, František
dc.contributor.advisor Tykvartová, Dagmar
dc.contributor.author Horníčková, Dita
dc.date.accessioned 2012-03-09T04:20:45Z
dc.date.available 2012-03-09T04:20:45Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15073
dc.description.abstract Tato práce si kladla za cíl především otestovat vybrané hydrokoloidy a směsi hydrokoloidů při výrobě termizovaných smetanových sýrů, určit jejich optimální dávkování a vybrat ten, který bude mít za daných podmínek nejlepší vliv na senzorické vlastnosti a celkovou jakost výrobku. cs
dc.format 76 cs
dc.format.extent 5328249 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject hydrokoloidy cs
dc.subject termizované sýry cs
dc.subject senzorické vlastnosti cs
dc.subject konzistence cs
dc.subject hydrocolloids en
dc.subject thermized cheese en
dc.subject sensory characteristics en
dc.subject consistency en
dc.title Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost cs
dc.title.alternative Production ofThermized Cream Cheese and the Effect of Hydrocolloids on the Quality en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2011-06-02
dc.description.abstract-translated The goal of this study was to test selected hydrocolloids and mixtures of hydrocolloids in production of thermized cream cheese. The experiment was conducted to find out optimal dosage of the hydrocolloids. Choose the hydrocolloid which will be under the appointed conditions and have the best impact on sensoric characteristic and overall quality. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22615
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
horníčková_2011_dp.pdf 5.081Mb PDF View/Open
horníčková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
horníčková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account