Projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal v Otrokovicích
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Šamajová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T04:13:23Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T04:13:23Z |
|
dc.date.issued |
2011-08-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15057
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením projektu ke zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal v Otrokovicích. Teoretická část popisuje problematiku konkurenceschopnosti a marketingu služeb se zaměřením na ubytovací služby. V analytické části je zkoumána spokojenost hostů se službami hotelu Rottal a srovnání hotelu Rottal s konkurenčními ho-tely. Na základě těchto analýz je vytvořena projektová část, která obsahuje návrh za účelem zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal. |
cs |
dc.format |
128 s. (140 196 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
3711133 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
hotelové služby
|
cs |
dc.subject |
spokojenost hostů
|
cs |
dc.subject |
Competitiveness
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
hotel services
|
en |
dc.subject |
guest satisfaction
|
en |
dc.title |
Projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Rottal v Otrokovicích |
cs |
dc.title.alternative |
Project of Increased Competitive Strength of Hotel Rottal in Otrokovice |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Caudr, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2011-09-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis deals with creating a project to increase the competitiveness of the hotel Rottal in Otrokovice. The theoretical part describes the competitiveness issues and marketing services especially the accommodation services. In the analytical part the current state of the hotel, the guest satisfaction and the comparison with hotel's competitors is examined. Based on this analysis a project is created, which contains the proposal to incre-ase the competitiveness of the hotel Rottal. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/175
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
21970
|
|
dc.date.assigned |
2011-06-24 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account