Projekt optimalizace skladového hospodářství
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hart, Martin
|
|
dc.contributor.author |
Berecka, Jiří
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T03:16:55Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T03:16:55Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14976
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce je zaměřená na optimalizaci skladového hospodářství a jejím hlavním cílem je navrhnout opatření, která mají optimalizační účinek na skladové hospodářství ve skladu společnosti LA Food s.r.o Práce má dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je zaměřena obecně na zásobovací logistiku, skladové hospodářství, sklady, zásoby a metody optimalizace skladového hospodářství a jejich význam. Praktická část začíná představením firmy. Následuje analýza současného stavu ve skladu, která vychází z pozorování a dotazů u pracovníků skladu. Práce končí výstupem s návrhy na optimalizaci skladového hospodářství ve skladu společnosti LA Food s.r.o |
cs |
dc.format |
57 s. (58 627 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1762593 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
logistika
|
cs |
dc.subject |
sklad
|
cs |
dc.subject |
funkce skladu
|
cs |
dc.subject |
zásobování
|
cs |
dc.subject |
sankeyův diagram
|
cs |
dc.subject |
analýza ABC
|
cs |
dc.subject |
analýza XYZ
|
cs |
dc.subject |
logistics
|
en |
dc.subject |
warehouse
|
en |
dc.subject |
warehouse functions
|
en |
dc.subject |
supply sankeyův diagram
|
en |
dc.subject |
the ABC analysis
|
en |
dc.subject |
analysis of XYZ
|
en |
dc.title |
Projekt optimalizace skladového hospodářství |
cs |
dc.title.alternative |
Project of Stock Holding Optimization |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Ferenčíková, Denisa |
|
dc.date.accepted |
2011-05-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis is focused optimization of warehouse management and its main aim is to propose measures to effect the optimization of inventory management in the warehouse LA Food Ltd. The work has two parts: theoretical and practical. The theoretical part focuses on the general supply logistics, warehousing, storage, inventory and warehouse management optimization methods and their importance. The practical part begins with the company presentation. The following analysis of the current situation in the warehouse, which is based on observations and inquiries made at the warehouse employees. The work ends with the output of suggestions for improvement of stock in the warehouse LA Food Ltd. |
en |
dc.description.department |
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/177
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Průmyslové inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Industrial Engineering |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
21710
|
|
dc.date.assigned |
2011-03-28 |
|
utb.result.grade |
E |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account