Stanovení biologicky aktivních látek v borůvkách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení biologicky aktivních látek v borůvkách

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Kolajová, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-13T18:28:29Z
dc.date.available 2010-07-13T18:28:29Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1470
dc.description.abstract Práce pojednává o fyziologických účincích borůvek na lidský organismus, jsou podrobněji popsány její biologicky aktivní látky. Cílem práce bylo rovněž najít vhodné metody stano-vení vitaminů vyskytujících se v borůvkách metodou HPCL. cs
dc.format 47 cs
dc.format.extent 1878157 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Brusnice borůvka cs
dc.subject HPCL cs
dc.subject karotenoidy cs
dc.subject vitaminy cs
dc.subject organické kyseliny cs
dc.subject Billberries en
dc.subject HPCL en
dc.subject carotenoids en
dc.subject vitamins en
dc.subject organic acids en
dc.title Stanovení biologicky aktivních látek v borůvkách cs
dc.title.alternative The determination of biological active substances in blueberries en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velebová, Radka
dc.date.accepted 2006-06-19
dc.description.abstract-translated This work deals with physiological effects of blueberries on human health, there are espe-cially described biologically active substances. The aim of this work was find out fit methods as well assesment vitamins incident in blueberries by HPCL method. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2252
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kolajová_2006_bp.pdf 1.791Mb PDF View/Open
kolajová_2006_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
kolajová_2006_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account