Možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva Luhačovic v krizových situacích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva Luhačovic v krizových situacích

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Divilová, Eva
dc.date.accessioned 2010-07-20T06:02:57Z
dc.date.available 2010-07-20T06:02:57Z
dc.date.issued 2010-05-14
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14076
dc.description.abstract Cílem práce bylo navrhnout způsoby zajištění stravování obyvateltsva Luhačovic při krizových situacích. Teoretická část vymetuje mimořádné události a výčet dopadů jednotlivývh krizových situací na město Luhačovice. Praktická část práce analyzuje možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva Luhačovic s využitím konkrétní skladby stravy pro vybrané skupiny obyvatelstva, cs
dc.format 59 s,. 19 s. příloh cs
dc.format.extent 1980369 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject stravování cs
dc.subject krizová situace cs
dc.subject mimořádná povodeň cs
dc.subject catering en
dc.subject crisi situation en
dc.subject extraordinary flood en
dc.title Možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva Luhačovic v krizových situacích cs
dc.title.alternative Possible to way reinsurance of meals for Luhačovice's inhabitants in crisis situations. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2010-06-07
dc.description.abstract-translated The goal of this was to propose the ways of the catering procuration of Luhačovice inhabitantns during any crisis situations. The theoretical part defines extraordinary events and a list of effects of particular crisi situations on the Luhačovice town. The practical part analyses possible ways of catering procuration of Luhačovice inhabitants while using particular structure of diet for chosen groups of inhabitants. en
dc.description.department Ústav ekonomie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/104 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Logistika a management cs
dc.thesis.degree-discipline Logistics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 15306
dc.date.assigned 2010-02-12
utb.result.grade D
local.subject podávání jídel cs
local.subject zásobování potravinami cs
local.subject krizové řízení cs
local.subject Luhačovice (Česko) cs
local.subject food serving en
local.subject food supply en
local.subject crisis management en
local.subject Luhačovice (Czechia) en


Files in this item

Files Size Format View
divilová_2010_bp.pdfBlocked 1.888Mb PDF View/Open
divilová_2010_vp.doc 59Kb Microsoft Word View/Open
divilová_2010_op.doc 65.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account