Možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva Luhačovic v krizových situacích
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Divilová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T06:02:57Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T06:02:57Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-14 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14076
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce bylo navrhnout způsoby zajištění stravování obyvateltsva Luhačovic při krizových situacích. Teoretická část vymetuje mimořádné události a výčet dopadů jednotlivývh krizových situací na město Luhačovice. Praktická část práce analyzuje možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva Luhačovic s využitím konkrétní skladby stravy pro vybrané skupiny obyvatelstva, |
cs |
dc.format |
59 s,. 19 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1980369 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
mimořádná povodeň
|
cs |
dc.subject |
catering
|
en |
dc.subject |
crisi situation
|
en |
dc.subject |
extraordinary flood
|
en |
dc.title |
Možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva Luhačovic v krizových situacích |
cs |
dc.title.alternative |
Possible to way reinsurance of meals for Luhačovice's inhabitants in crisis situations. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2010-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
The goal of this was to propose the ways of the catering procuration of Luhačovice inhabitantns during any crisis situations. The theoretical part defines extraordinary events and a list of effects of particular crisi situations on the Luhačovice town. The practical part analyses possible ways of catering procuration of Luhačovice inhabitants while using particular structure of diet for chosen groups of inhabitants. |
en |
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/104
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
15306
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-12 |
|
utb.result.grade |
D |
|
local.subject |
podávání jídel
|
cs |
local.subject |
zásobování potravinami
|
cs |
local.subject |
krizové řízení
|
cs |
local.subject |
Luhačovice (Česko)
|
cs |
local.subject |
food serving
|
en |
local.subject |
food supply
|
en |
local.subject |
crisis management
|
en |
local.subject |
Luhačovice (Czechia)
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account