Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Elfmark, Zdeněk
dc.date.accessioned 2010-07-20T04:25:15Z
dc.date.available 2010-07-20T04:25:15Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13881
dc.description.abstract Cílem diplomové práce bylo získat přehled o stravování obviněných a odsouzených ve stravovacích zařízeních Vězeňské služby ČR. Práce se zabývá rozborem konkrétního jídelního lístku, především plněním doporučených dávek potravin k fyzické aktivitě, hlavně ve Vazební věznici Hradec Králové. Práce rovněž poukazuje na dodržování doporučených dávek potravin s ohledem na finanční limity, zaměřuje se na rozmanité rozdělení strávníků podle stravovacích kategorií s přihlédnutím na rozdílné stravovací limitům a stravovací návyky. cs
dc.format 59 s. cs
dc.format.extent 2446276 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Stravovací zařízení VS ČR cs
dc.subject jídelní lístek cs
dc.subject vyhodnocení jídelního lístku cs
dc.subject kategorie strávníků cs
dc.subject stravní limity cs
dc.subject výživové doporučené dávky cs
dc.subject doporučené dávky potravin cs
dc.subject systém HACCP cs
dc.subject Catering facilities of the State Prisons of the Czech Republic en
dc.subject menu en
dc.subject evaluation of menu en
dc.subject categories of boarders en
dc.subject limits of food en
dc.subject recommended nutrition limits en
dc.subject recommended amount of food en
dc.subject system HCCP en
dc.title Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR cs
dc.title.alternative Ways and means of feeding in institutions of state prisons of Czech republic en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2010-05-31
dc.description.abstract-translated The purpose of Graduation Theses was get the summary of the meals and catering of prisoners - accused and convicted, in catering facilities of the State Prisons of the Czech Republic. This Thesis is dealt with analysis of preventives menu, particularly observance of recommended amount of food to physical activity, mainly in Stockade in Hradec Králové. In the Theses is also devoted to attention to amount of food with regard to financial limits, is focused on division of boarders accordance with catering categories with consideration to catering limits and catering customs. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14556
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
elfmark_2010_dp.pdf 2.332Mb PDF View/Open
elfmark_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
elfmark_2010_op.doc 41.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account