dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Elfmark, Zdeněk
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T04:25:15Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T04:25:15Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13881
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce bylo získat přehled o stravování obviněných a odsouzených ve stravovacích zařízeních Vězeňské služby ČR. Práce se zabývá rozborem konkrétního jídelního lístku, především plněním doporučených dávek potravin k fyzické aktivitě, hlavně ve Vazební věznici Hradec Králové. Práce rovněž poukazuje na dodržování doporučených dávek potravin s ohledem na finanční limity, zaměřuje se na rozmanité rozdělení strávníků podle stravovacích kategorií s přihlédnutím na rozdílné stravovací limitům a stravovací návyky. |
cs |
dc.format |
59 s. |
cs |
dc.format.extent |
2446276 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Stravovací zařízení VS ČR
|
cs |
dc.subject |
jídelní lístek
|
cs |
dc.subject |
vyhodnocení jídelního lístku
|
cs |
dc.subject |
kategorie strávníků
|
cs |
dc.subject |
stravní limity
|
cs |
dc.subject |
výživové doporučené dávky
|
cs |
dc.subject |
doporučené dávky potravin
|
cs |
dc.subject |
systém HACCP
|
cs |
dc.subject |
Catering facilities of the State Prisons of the Czech Republic
|
en |
dc.subject |
menu
|
en |
dc.subject |
evaluation of menu
|
en |
dc.subject |
categories of boarders
|
en |
dc.subject |
limits of food
|
en |
dc.subject |
recommended nutrition limits
|
en |
dc.subject |
recommended amount of food
|
en |
dc.subject |
system HCCP
|
en |
dc.title |
Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR |
cs |
dc.title.alternative |
Ways and means of feeding in institutions of state prisons of Czech republic |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2010-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The purpose of Graduation Theses was get the summary of the meals and catering of prisoners - accused and convicted, in catering facilities of the State Prisons of the Czech Republic. This Thesis is dealt with analysis of preventives menu, particularly observance of recommended amount of food to physical activity, mainly in Stockade in Hradec Králové. In the Theses is also devoted to attention to amount of food with regard to financial limits, is focused on division of boarders accordance with catering categories with consideration to catering limits and catering customs. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14556
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
A |
|