Sledování výskytu vybraných cizorodých látek v potravinách
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Březina, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Vašíčková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T17:51:13Z |
|
dc.date.available |
2010-07-21T08:57:05Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1369
|
|
dc.description.abstract |
Tématem mé bakalářské práce je Sledování vybraných cizorodých látek v potravinách. Je-jím hlavním cílem je shromáždit co nejširší komplex informací o současné situaci a pro-blematice výskytu těžkých kovů v potravinách. Výše uvedené téma jsem si vybrala z toho důvodu, že těžké kovy se stávají stále větším problémem pro naši společnost a není to problém pouze lokální ale globální. |
cs |
dc.format |
54 |
cs |
dc.format.extent |
273359 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná bez omezení od 31.05.2008 |
|
dc.subject |
těžké kovy
|
cs |
dc.subject |
kadmium
|
cs |
dc.subject |
olovo
|
cs |
dc.subject |
rtuť
|
cs |
dc.subject |
arsen
|
cs |
dc.subject |
chrom
|
cs |
dc.subject |
potraviny
|
cs |
dc.subject |
heavy metals
|
en |
dc.subject |
cadmium
|
en |
dc.subject |
lead
|
en |
dc.subject |
merkury
|
en |
dc.subject |
arsenic
|
en |
dc.subject |
chrome
|
en |
dc.subject |
foodstuff
|
en |
dc.title |
Sledování výskytu vybraných cizorodých látek v potravinách |
cs |
dc.title.alternative |
Monitoring of appearance of selected substances extraneous in foodstuff |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gajdůšek, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2006-06-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of my dissertation work is Monitoring of appearance of selected substances ex-traneous in foodstuff. The main idea of this Bachelor work is to examine and reflect a cer-tain amount of information about present situation and problems of occurrence of heavy metals in foodstuff. I chose this topic because heavy metals becoming a big problem for our society and it is not only local problem but it is global problem |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
veřejné |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2301
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account