Analazýza spotřebního a nákupního chování v oblasti biopotravin
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Chovancová, Miloslava
|
|
dc.contributor.author |
Raková, Irena
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T00:51:41Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T00:51:41Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-21 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13476
|
|
dc.description.abstract |
Teoretická část bakalářské práce se zaměřuje na obecné informace o bioproduktech a na současný stav trhu s biopotravinami. Popisuje formy prodeje biopotravin, právní legislativu, výrobu biopotravin a kontrolní systém. Cílem mé bakalářské práce je navržení vhodné marketingové strategie pro výrobce biopo-travin. Návrh marketingové strategie je proveden na základě vyhodnocených dat zjištěných o spotřebitelích potravin prostřednictvím dotazníků. |
cs |
dc.format |
67 |
cs |
dc.format.extent |
1488129 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
organic food
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
marketing strategy
|
en |
dc.title |
Analazýza spotřebního a nákupního chování v oblasti biopotravin |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of consumer and purchasing behavior of organic food |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vaněk, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2010-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theoretical part of the bacherol thesis focuses on the general information about organic product and on the current status of the organic food market. It describes the forms of sale, legal legislation, production of organic food and kontrol system. The aim of my bacherol thesis is proposition of appropriate marketing strategy for produ-cers of organic food. The marketing propsal is carried out based on evaluation of date ascertained about consumers of organic food through questionnaires. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/116
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
16694
|
|
dc.date.assigned |
2010-04-06 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account