Analazýza spotřebního a nákupního chování v oblasti biopotravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analazýza spotřebního a nákupního chování v oblasti biopotravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chovancová, Miloslava
dc.contributor.author Raková, Irena
dc.date.accessioned 2010-07-20T00:51:41Z
dc.date.available 2010-07-20T00:51:41Z
dc.date.issued 2010-05-21
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13476
dc.description.abstract Teoretická část bakalářské práce se zaměřuje na obecné informace o bioproduktech a na současný stav trhu s biopotravinami. Popisuje formy prodeje biopotravin, právní legislativu, výrobu biopotravin a kontrolní systém. Cílem mé bakalářské práce je navržení vhodné marketingové strategie pro výrobce biopo-travin. Návrh marketingové strategie je proveden na základě vyhodnocených dat zjištěných o spotřebitelích potravin prostřednictvím dotazníků. cs
dc.format 67 cs
dc.format.extent 1488129 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject marketingová strategie cs
dc.subject organic food en
dc.subject marketing research en
dc.subject marketing strategy en
dc.title Analazýza spotřebního a nákupního chování v oblasti biopotravin cs
dc.title.alternative Analysis of consumer and purchasing behavior of organic food en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vaněk, Jiří
dc.date.accepted 2010-06-09
dc.description.abstract-translated The theoretical part of the bacherol thesis focuses on the general information about organic product and on the current status of the organic food market. It describes the forms of sale, legal legislation, production of organic food and kontrol system. The aim of my bacherol thesis is proposition of appropriate marketing strategy for produ-cers of organic food. The marketing propsal is carried out based on evaluation of date ascertained about consumers of organic food through questionnaires. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/116 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 16694
dc.date.assigned 2010-04-06
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
raková_2010_bp.pdf 1.419Mb PDF View/Open
raková_2010_vp.doc 64.5Kb Microsoft Word View/Open
raková_2010_op.doc 63.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account