Mlýnské zpracování kukuřice
Show full item record
No preview available
Title:
|
Mlýnské zpracování kukuřice |
Author: |
Lichnovský, Miroslav
|
Advisor: |
Burešová, Iva
|
Abstract:
|
Cílem práceje popsat problematiku mlýnského zpracování kukuřice, chemické složení a anatomii kukuřičného zrna. Mlecí proces a jeho nejdůležitější technologické operace. Popis hlavních strojů a zařízen včetně jejich pracovních principů. Technologie odklíčkování v závislosti na požadovaném charakter kukuřičných produktů.Uvedeny jsou důležité technologické operace s popisem strojů a jejich pracovních principů. Princip a druhy extruze s popisem konstrukce extrudéru. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13215
|
Date:
|
2010-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
15819
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account