Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vaňátková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Kotůlek, Jakub
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T16:42:57Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T16:42:57Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/12895
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je vysvětlení systému HACCP. Tato práce popisuje postup zavedení systému HACCP, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování a definice základních pojmů. V praktické části se bakalářská práce zabývá mikrobiologickou analýzou Školní jídelny Horní Moštěnice. |
cs |
dc.format |
59 |
cs |
dc.format.extent |
1982186 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
legislativa
|
cs |
dc.subject |
CCP
|
cs |
dc.subject |
CP
|
cs |
dc.subject |
mikrobiologická analýza
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
legislation
|
en |
dc.subject |
CCP
|
en |
dc.subject |
CP
|
en |
dc.subject |
microbiological analysis
|
en |
dc.title |
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice |
cs |
dc.title.alternative |
HACCP system and dishes safety of the basic school and kindergarten refectory in Horní Moštenice |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2010-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is an explanation of the HACCP system. This work describes the HACCP system implementation process, regulations of legislation for hygiene of community feeding and definition of the basic concepts. The practical part of this thesis deals with the microbiology analysis in of the school dining-room in Horní Moštěnice |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15442
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account