Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa |
| Author: |
Malotová Předínská, Kateřina
|
| Advisor: |
Škrovánková, Soňa
|
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá popisem, chemickým složením, využitím a zdravotním působením pohanky a prosa, jáhel. Praktická část práce se zaměřuje na analytické hodnocení pohankových a prosných výrobků (např. mouka, kroupy, křupky, vločky) - stanovení obsahu sušiny, popela, celkového obsahu dusíkatých látek, neutrálně detergentní vlákniny a aminokyselinového složení. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12770
|
|
Date:
|
2010-05-20 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Grade for thesis and defense:
|
A
15036
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account