Dochucovací set "Dary moře", solnička a pepřenka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dochucovací set "Dary moře", solnička a pepřenka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Škarka, Pavel
dc.contributor.author Záruba, Josef
dc.date.accessioned 2010-07-19T08:04:13Z
dc.date.available 2010-07-19T08:04:13Z
dc.date.issued 2010-05-14
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12284
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá návrhem dochucovací soupravy určené do gastronomických zařízení, specializujících se především na mořské pokrmy. Text je rozdělen do tří částí. První, teoretická část je věnována historii dochucovacích pomůcek a historii porcelánu. V této části textu je dále rozebrána oblast stolování, dále pak technologie výroby a všeobecná ergonomie dochucovacích souprav. Druhá, praktická část, popisuje vývoj navrhování dochucovací soupravy Dary moře a její výrobu. Třetí, projektová část, uzavírá celý text této práce finální podobou produktu dochucovací soupravy Dary moře. cs
dc.format 88 s. cs
dc.format.extent 7606998 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject dochucovací souprava cs
dc.subject slánka cs
dc.subject pepřenka cs
dc.subject design cs
dc.subject porcelán cs
dc.subject navrhování cs
dc.subject ergonomie cs
dc.subject zážitková gastronomie cs
dc.subject estetika mořské kuchyně cs
dc.subject mořská hvězdice cs
dc.subject chobotnice cs
dc.subject condiment set en
dc.subject salt shaker en
dc.subject pepper pot en
dc.subject design en
dc.subject porcelain en
dc.subject ergonomics en
dc.subject aesthetics en
dc.title Dochucovací set "Dary moře", solnička a pepřenka cs
dc.title.alternative Condiment holders "Gifts of the sea" - salt and pepper shaker en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Jarkovský, Pavel
dc.date.accepted 2010-06-10
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the design of the condiment set (the salt and pepper shakers) intended for catering facilities which specialise mainly in seafood. The text is divided into three parts: theoretical, practical and the one concerning the design process of my condiment set. The theoretical part is devoted to the history of the condiment containers and the history of porcelain. It also deals with the art and science of dining, the manufacturing technology as well as general ergonomics of the condiment containers. The practical part describes the evolution of the design and production processes of my condiment set called Fruits of the Sea. The final part focuses on the condiment set itself and its graphic representation. en
dc.description.department Ústav prostorového a produktového designu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/187 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Multimedia a design - Průmyslový design cs
dc.thesis.degree-discipline Multimedia and Design - Industrial Design en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name MgA. cs
dc.thesis.degree-program Výtvarná umění cs
dc.thesis.degree-program Fine Arts en
dc.identifier.stag 14863
dc.date.assigned 2010-01-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
záruba_2010_dp.pdf 7.254Mb PDF View/Open
záruba_2010_vp.doc 62.5Kb Microsoft Word View/Open
záruba_2010_op.doc 60.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account