dc.contributor.advisor |
Šípalová, Markéta
|
|
dc.contributor.author |
Válková, Adriana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T06:04:58Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T06:04:58Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/12049
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na kravské, kozí a ovčí mléko a mléčné produkty - sýry a jogurty. Teoretická část popisuje charakteristiku a vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka, druhy a technologii výroby sýrů a jogurtů. Praktická část se věnuje průzkumu sortimentu kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Průzkum trhu je zaměřen na mléka, sýry a jogurty. |
cs |
dc.format |
93 s., 1 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
2458384 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Kravské
|
cs |
dc.subject |
kozí
|
cs |
dc.subject |
ovčí mléko
|
cs |
dc.subject |
sýry
|
cs |
dc.subject |
jogurty
|
cs |
dc.subject |
Cow
|
en |
dc.subject |
goat and sheep milk
|
en |
dc.subject |
cheese
|
en |
dc.subject |
yoghurts
|
en |
dc.title |
Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu |
cs |
dc.title.alternative |
Range of cow, goat and sheep milk products in the czech market |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2010-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on cow, goat and sheep milk and milk products - cheese and yoghurts. Theoretical part describes characteristics and properties of cow, goat and sheep milk, types and production technology of cheese and yoghurts. Practical part is dedicated to explore the range of cow, goat and sheep milk products in the Czech Republic food market. Exploring of the food market is focused on milk, cheese and yoghurts. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
16264
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-04 |
|
utb.result.grade |
C |
|