dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Rechtíková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T05:34:47Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T05:34:47Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11987
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce bylo prostřednictvím položených otázek dotazníkového charakteru zmapování stravovacích návyků dětí, odhalení negativních vlivů způsobených nevhodně volenou skladbou stravy působící na zdravotní stav této skupiny respondentů a navržení nápravných opatření. K dotazníkové anketě byli vybrání žáci devátých ročníků ve věkovém rozmezí 14-16 let. |
cs |
dc.format |
63 s., 23 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1107382 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
doporučené denní dávky živin
|
cs |
dc.subject |
stravovací návyky
|
cs |
dc.subject |
děti
|
cs |
dc.subject |
recommended daily allowance of nutrients
|
en |
dc.subject |
dietary habits
|
en |
dc.subject |
children
|
en |
dc.title |
Stravovací návyky žáků základních škol |
cs |
dc.title.alternative |
Eating habits of pupils in primary schools |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mišurcová, Ladislava |
|
dc.date.accepted |
2010-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was conducted through a questionnaire the questions the character mapping eating habits children reveal negative effects caused by the untimely diet composi-tion applied to the health of this group of respondents, and proposing corrective measures. The questionnaire survey were selected ninth grade students in the age range 14-16. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14577
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
A |
|