Porovnání bio a konvenčních kojeneckých výživ

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání bio a konvenčních kojeneckých výživ

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Šenková, Tereza
dc.date.accessioned 2010-07-19T05:02:33Z
dc.date.available 2010-07-19T05:02:33Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11927
dc.description.abstract Diplomová práce je zaměřena na výživu kojenců a malých dětí, výrobu kojeneckých a dětských výživ a porovnání kojeneckých ovocných výživ, které se vyrábí z konvenčních a bio surovin. Výživa malých dětí a kojenců je velmi důležitá a ovlivňuje nejen zdravý růst a vývoj dítěte ale i zdravotní stav jedince v dospělosti. Průmyslově vyráběná kojenecká a dětská výživa se uplatňuje při výživě dětí stále častěji. Výroba kojeneckých a dětských výživ probíhá podle přísných hygienických pravidel. Používají se suroviny nejvyšší kvality, popř. i suroviny v bio kvalitě. cs
dc.format 67 s., 13 s. příloh cs
dc.format.extent 7972376 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Výživa cs
dc.subject příkrm cs
dc.subject kojenecká výživa cs
dc.subject výroba cs
dc.subject suroviny cs
dc.subject bio cs
dc.subject Nutrition en
dc.subject children's dish en
dc.subject baby food en
dc.subject production en
dc.subject raw materials en
dc.subject bio en
dc.title Porovnání bio a konvenčních kojeneckých výživ cs
dc.title.alternative Comparison of bio and conventional infant formulas en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2010-05-31
dc.description.abstract-translated The thesis is focused on infants and young children nutrition, the production of baby food and comparison of baby fruit food, which is produced from conventional and bio materials. Nutrition of infants and small children is very important and affects not only the healthy child growth and development as well as individual health status in adulthood. Industrially produced baby food applies to children's diets with increasing frequency. Production baby food is carried out under strict hygiene rules. Uses a top-quality raw materials, respectively. the raw materials of bio quality. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15128
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
šenková_2010_dp.pdf 7.603Mb PDF View/Open
šenková_2010_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open
šenková_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account