dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Šenková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T05:02:33Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T05:02:33Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11927
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce je zaměřena na výživu kojenců a malých dětí, výrobu kojeneckých a dětských výživ a porovnání kojeneckých ovocných výživ, které se vyrábí z konvenčních a bio surovin. Výživa malých dětí a kojenců je velmi důležitá a ovlivňuje nejen zdravý růst a vývoj dítěte ale i zdravotní stav jedince v dospělosti. Průmyslově vyráběná kojenecká a dětská výživa se uplatňuje při výživě dětí stále častěji. Výroba kojeneckých a dětských výživ probíhá podle přísných hygienických pravidel. Používají se suroviny nejvyšší kvality, popř. i suroviny v bio kvalitě. |
cs |
dc.format |
67 s., 13 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
7972376 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Výživa
|
cs |
dc.subject |
příkrm
|
cs |
dc.subject |
kojenecká výživa
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
suroviny
|
cs |
dc.subject |
bio
|
cs |
dc.subject |
Nutrition
|
en |
dc.subject |
children's dish
|
en |
dc.subject |
baby food
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
raw materials
|
en |
dc.subject |
bio
|
en |
dc.title |
Porovnání bio a konvenčních kojeneckých výživ |
cs |
dc.title.alternative |
Comparison of bio and conventional infant formulas |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Růžičková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2010-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis is focused on infants and young children nutrition, the production of baby food and comparison of baby fruit food, which is produced from conventional and bio materials. Nutrition of infants and small children is very important and affects not only the healthy child growth and development as well as individual health status in adulthood. Industrially produced baby food applies to children's diets with increasing frequency. Production baby food is carried out under strict hygiene rules. Uses a top-quality raw materials, respectively. the raw materials of bio quality. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15128
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
A |
|