dc.contributor.advisor |
Šefčík, Vladimír
|
|
dc.contributor.author |
Vaculová, Vendula
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T16:36:13Z |
|
dc.date.available |
2010-07-13T16:36:13Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1172
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce objasňuje rozdíly mezi tradiční a ,,zdravou'' výživou z hlediska technologických a ekonomických aspektů. Analyzuje tradiční českou kuchyni a porovnává ji s požadavky na ,,zdravou'' výživu. Srovnává cenové relace tradiční a ,,zdravé'' výživy a charakterizuje faktory poptávky spotřebitelů při nákupu daných potravin. |
cs |
dc.format |
53 s. |
cs |
dc.format.extent |
840426 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zdravá výživa
|
cs |
dc.subject |
tradiční výživa
|
cs |
dc.subject |
ekonomické aspekty
|
cs |
dc.subject |
česká kuchyně
|
cs |
dc.subject |
potravina
|
cs |
dc.subject |
healthy'' sustenance
|
en |
dc.subject |
traditional sustenance
|
en |
dc.subject |
economical aspects
|
en |
dc.subject |
czech sustenance
|
en |
dc.subject |
food
|
en |
dc.title |
Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy |
cs |
dc.title.alternative |
Traditional versus,,healthy''sustenance and their economical analyses |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lošek, Václav |
|
dc.date.accepted |
2006-06-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor work clarify differences between traditional and ,,healthy'' sustenance and their technological and economical aspects. This work analyse and compare traditional czech sustenance with requirement on ,,healthy'' sustenance. The study compares differences between prices of traditional and ,,healthy'' food and characterizes the factors of consumers demand in the purchase of specific foodstuff. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2226
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|