Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šefčík, Vladimír
dc.contributor.author Vaculová, Vendula
dc.date.accessioned 2010-07-13T16:36:13Z
dc.date.available 2010-07-13T16:36:13Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1172
dc.description.abstract Bakalářská práce objasňuje rozdíly mezi tradiční a ,,zdravou'' výživou z hlediska technologických a ekonomických aspektů. Analyzuje tradiční českou kuchyni a porovnává ji s požadavky na ,,zdravou'' výživu. Srovnává cenové relace tradiční a ,,zdravé'' výživy a charakterizuje faktory poptávky spotřebitelů při nákupu daných potravin. cs
dc.format 53 s. cs
dc.format.extent 840426 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zdravá výživa cs
dc.subject tradiční výživa cs
dc.subject ekonomické aspekty cs
dc.subject česká kuchyně cs
dc.subject potravina cs
dc.subject healthy'' sustenance en
dc.subject traditional sustenance en
dc.subject economical aspects en
dc.subject czech sustenance en
dc.subject food en
dc.title Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy cs
dc.title.alternative Traditional versus,,healthy''sustenance and their economical analyses en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lošek, Václav
dc.date.accepted 2006-06-23
dc.description.abstract-translated The bachelor work clarify differences between traditional and ,,healthy'' sustenance and their technological and economical aspects. This work analyse and compare traditional czech sustenance with requirement on ,,healthy'' sustenance. The study compares differences between prices of traditional and ,,healthy'' food and characterizes the factors of consumers demand in the purchase of specific foodstuff. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2226
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
vaculová_2006_bp.pdf 820.7Kb PDF View/Open
vaculová_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
vaculová_2006_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account