Pekárenské využití netradičních obilovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Pekárenské využití netradičních obilovin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Burešová, Iva
dc.contributor.author Večeřová, Božena
dc.date.accessioned 2010-07-18T23:21:55Z
dc.date.available 2010-07-18T23:21:55Z
dc.date.issued 2010-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11629
dc.description.abstract Práce ukazuje rozdíly v pekárenské kvalitě netradičních obilovin a pseudobilovin v porovnání s pšenicí setou. Zabývá se způsoby a novými přístupy, jak uplatnit tyto obilniny v pekárenství. cs
dc.format 53 s. cs
dc.format.extent 2601579 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject netradiční obiloviny cs
dc.subject pseudocereálie cs
dc.subject lepek cs
dc.subject pekárenská kvalita cs
dc.subject less common cereals en
dc.subject pseudocereals en
dc.subject gluten en
dc.subject bread-making quality en
dc.title Pekárenské využití netradičních obilovin cs
dc.title.alternative Bread-making use of less common cereals. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2010-06-15
dc.description.abstract-translated This work demonstrates some differences in bread-making quality of less common cereals and pseudocereals in comparison with wheat. It is focused on new methods and approaches, how to apply these cereals in bread-making. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 16265
dc.date.assigned 2010-02-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
večeřová_2010_bp.pdf 2.481Mb PDF View/Open
večeřová_2010_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
večeřová_2010_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account