Proces vývoje nového produktu ve firmě Nestlé Česko s.r.o.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Janoušek, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Mlčáková, Pavla
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T10:35:55Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T10:35:55Z |
|
dc.date.issued |
2008-12-12 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11054
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na seznámení s procesem vývoje nového produktu ve firmě Nestlé Česko s.r.o., ve výrobním závodě Sfinx Holešov. Obeznámím Vás s pojmem inovace a popíšu jednotlivé fáze vývoje nového produktu, jak z teoretického hlediska, tak z praktického. Navrhla jsem výrobnímu závodu dvě varianty nových želé produktů, které provedu všemi fázemi vývoje a všemi fázemi životního cyklu výrobku. Zjistím jejich technickou proveditelnost, odhadnu finanční náklady, rozsah tržeb, odhadnu budoucí poptávku a nové varianty podrobím několika analýzám. V závěru bakalářské práci navrhnu společnosti Nestlé doporučení na zvýšení efektivnosti zavádění nových produktů do výroby. |
cs |
dc.format |
62 s., 1 s. příloha |
cs |
dc.format.extent |
1269735 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
inovace
|
cs |
dc.subject |
vývoj nového produktu
|
cs |
dc.subject |
želé
|
cs |
dc.subject |
an inovation
|
en |
dc.subject |
a development of a new product
|
en |
dc.subject |
jelly
|
en |
dc.title |
Proces vývoje nového produktu ve firmě Nestlé Česko s.r.o. |
cs |
dc.title.alternative |
Process of development of a new product in company Nestlé Česko Ltd. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bačová, Hana |
|
dc.date.accepted |
2009-01-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
This Bachelor work is aimed at informing with a process of development of a new product in Nestlé Česko Company, in Sfinx Holešov plant. I will get acquainted you with a concept of inovation and I will describe an individual period of development of a new product in theoretical way as well as in practical way. I have suggested to the manufactural plant two alternatives of new jelly products which I am supposed to accomplish through all periods of development as well as all periods of product life cycle. I am supposed to verify their technical practicability, to estimate financial expenses, amount of sales, future demand and I am going to put all new alternatives through full-scale analyses. In the conclusion of the Bachelor work I will suggest to Nestlé company a recommendation for increase of efficiency for implementing of new products to production. |
en |
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/123
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
10406
|
|
dc.date.assigned |
2008-10-10 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account