Management marketingu gastronomických služeb

DSpace Repository

Language: English čeština 

Management marketingu gastronomických služeb

Show simple item record

dc.contributor.advisor Řehoř, Antonín
dc.contributor.author Oškrdal, Lubomír
dc.date.accessioned 2010-07-18T09:51:53Z
dc.date.available 2010-07-18T09:51:53Z
dc.date.issued 2009-03-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10967
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá marketingem v prostředí stravovacích služeb, jeho specifiky a problémy z pohledu optimálního uspokojování potřeb zákazníků a z pohledu implementace moderních marketingových metod. Práce popisuje možné relevantní postupy a postoje, které jsou doporučovány v současných marketingových trendech. Konečné vyhodnocení a doporučení vyplývající z průzkumu neobsahuje jen statistická data, ale i praktické rady jak racionálně zapůsobit na potencionálního zákazníka, jak úspěšně rozšiřovat stravovací služby. cs
dc.format 66 s. cs
dc.format.extent 1284311 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Management cs
dc.subject marketing cs
dc.subject marketingová koncepce cs
dc.subject rentabilita cs
dc.subject cena cs
dc.subject místo cs
dc.subject propagace cs
dc.subject produkt cs
dc.subject marketingová spirála cs
dc.subject step faktory cs
dc.subject komunikace cs
dc.subject trh cs
dc.subject segmentace trhu cs
dc.subject vnější prostředí cs
dc.subject konkurence cs
dc.subject zákazník cs
dc.subject plán cs
dc.subject Management en
dc.subject marketing en
dc.subject conception of marketing en
dc.subject profitability en
dc.subject price en
dc.subject place en
dc.subject propagation en
dc.subject product en
dc.subject marketing spiral en
dc.subject step factors en
dc.subject communication en
dc.subject market en
dc.subject market segmentation en
dc.subject external environment en
dc.subject competition en
dc.subject customer en
dc.subject plan en
dc.title Management marketingu gastronomických služeb cs
dc.title.alternative Management marketing of catering services en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Šigut, Zdeněk
dc.date.accepted 2009-05-12
dc.description.abstract-translated This thesis deals with marketing in environment of catering services, its specifics and problems in the view of optimal satisfaction of needs of customers and in the view of implementation of modern marketing methods. The thesis describes possible relevant processes and attitudes which are recommended in current marketing trends. Final evaluation and reccomendation resulting from the research do not only include statistical data, but also include practical advices how to impress the potential customer reasonably and how to extend catering services successfully. en
dc.description.department Institut mezioborových studií cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/157 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Sociální pedagogika cs
dc.thesis.degree-discipline Social pedagogy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Mgr. cs
dc.thesis.degree-program Specializace v pedagogice cs
dc.thesis.degree-program Specialization in pedagogy en
dc.identifier.stag 1015955
dc.date.assigned 2007-11-30
utb.result.grade B
local.subject marketing služeb cs
local.subject gastronomie cs
local.subject services marketing en
local.subject gastronomy en


Files in this item

Files Size Format View
oškrdal_2009_dp.pdf 1.224Mb PDF View/Open
oškrdal_2009_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
oškrdal_2009_op.doc 68.22Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account