dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Franta, Petr
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T09:50:12Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T09:50:12Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10962
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce nejprve definuje trvanlivé pekárenské výrobky dané vyhláškou MZe v platném znění. Dále zde jsou popsány základní suroviny potřebné pro výrobu těchto výrobků. Z těchto základních surovin to jsou pšeničná mouka, sacharidy, tuky, emulgátory, kypřící látky, vejce, mléko, enzymy a ochucovadla. Jsou zde také popsány výroby některých druhů trvanlivých výrobků a to konkrétně výroba perníku, crackerů a extrudovaných výrobků. |
cs |
dc.format |
48 s. |
cs |
dc.format.extent |
1663345 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
trvanlivé pečivo
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
perník
|
cs |
dc.subject |
cracker
|
cs |
dc.subject |
extrudované výrobky
|
cs |
dc.subject |
durable pastry
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
gingerbread
|
en |
dc.subject |
cracker
|
en |
dc.subject |
extruded products
|
en |
dc.title |
Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
The production technology of durably baking products |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2009-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work first defines durable bakery products of the decree "MZe" in a valid version. Then there are described the basic materials needed to produce these products. These are basic raw materials: wheat flour, carbohydrates, fats, emulsifiers, substances prepared ba-king, eggs, milk, enzymes and seasonings. There is also described the production of durable goods and in particular the production of gingerbread, cracker and extruded products. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12963
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
B |
|