Stanovení obsahu lepku v moukách.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kramářová, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Košinová, Květa
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T09:20:29Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T09:20:29Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10908
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá obilovinami a to hlavně popisem jejich morfologické stavby a chemickým složením obilného zrna. Důraz je kladen na bílkovinu obilovin - lepek a na popis mlynářské technologie. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, titrační kyselosti, obsahu mokrého lepku a popela ve vybraných moukách. |
cs |
dc.format |
51 s. |
cs |
dc.format.extent |
963644 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Obiloviny
|
cs |
dc.subject |
morfologická stavba zrna
|
cs |
dc.subject |
lepek
|
cs |
dc.subject |
celiakie
|
cs |
dc.subject |
diabetes
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
jakost mouky
|
cs |
dc.subject |
Cereals
|
en |
dc.subject |
chemist of grain
|
en |
dc.subject |
gluten
|
en |
dc.subject |
celiac disease
|
en |
dc.subject |
diabetes
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
quality of fluor
|
en |
dc.title |
Stanovení obsahu lepku v moukách. |
cs |
dc.title.alternative |
Determination of gluten in flour. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Macků, Ivana |
|
dc.date.accepted |
2009-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bacelor thesis deals with cereals especially description their morphology structure and chemist cereal grain. This work is specialized on gluten and description mill technology. Practise part determination of moisture, titrating acidity, wet gluten and ash in choice flour. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12434
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account