Mléčný tuk
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Šípalová, Markéta
|
|
dc.contributor.author |
Knotek, Jan
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T07:03:03Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T07:03:03Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10670
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá stanovením mléčného tuku u čerstvě nadojeného kravského mléka. V části teoretické jsou popsány základní složky kravského mléka zaměřeného na tuk a jeho další technologické zpracování. V praktické části je popsáno stanovení mléčného tuky, které bylo provedeno metodou pomocí Berbera a automatického analyzáturu MilkoScope Julia C5. |
cs |
dc.format |
41 s. |
cs |
dc.format.extent |
1542881 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Mléko
|
cs |
dc.subject |
lipidy
|
cs |
dc.subject |
Gerberova metoda
|
cs |
dc.subject |
MilkoScope Julia C5
|
cs |
dc.subject |
Milk
|
en |
dc.subject |
lipids
|
en |
dc.subject |
Gerber's method
|
en |
dc.subject |
MilkoScope Julia C5
|
en |
dc.title |
Mléčný tuk |
cs |
dc.title.alternative |
Milk fat |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2009-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor's thesis deals with the determination of milk fat in fresh milk of cow's milk. The theoretical part describes the basic components of cow's milk fat and focusing on its further technological processing. In the practical part describes the determination of milk fat, which was carried out using the method of Berber and automatic analyzáturu MilkoScope Julia C5. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7702
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-17 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account