dc.contributor.advisor |
Podlešák, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Novák, Petr
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T06:56:42Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T06:56:42Z |
|
dc.date.issued |
2009-04-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10660
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce názorně ukazuje potřebu aplikace marketingové komunikace ve velmi konkurenčním prostředí gastronomicko-zábavního segmentu a snaží se vytvořit návod na efektivní fungování s jejím využitím. V teoretické části autor popisuje sektor služeb, speci-fika marketingu služeb i jeho nástrojů a současně se věnuje vymezení pojmu gastronomicko-zábavní segment, jeho historickému vývoji a popisu jednotlivých typů provozoven. V praktické části provádí analýzu marketingové komunikace provozoven PUOR Restaurant Demínka, Pivnice Šutka, Pizzeria Rotella, Café by Tretter's, Tretter's bar a klubu Misch Masch a současně vyhodnocuje zde použité nástroje a prostředky z pohledu efektivnosti. V projektové části se pak snaží sestavit doporučení, jak na dnešním trhu za pomoci nástrojů marketingového i komunikačního mixu uspět a uvádí názorný příklad jejich efektivního využití. |
cs |
dc.format |
86 s., 4 s. obr. priloh |
cs |
dc.format.extent |
12545732 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
komunikační mix
|
cs |
dc.subject |
efektivní komunikace
|
cs |
dc.subject |
gastronomicko-zábavní segment
|
cs |
dc.subject |
image
|
cs |
dc.subject |
publicita
|
cs |
dc.subject |
SERVICES MARKETING; MARKETING MIX; COMMUNICATION MIX
|
en |
dc.subject |
EFFECTIVE COMMUNICATION
|
en |
dc.subject |
GASTRONOMICAL & ENTERTAINMET SEGMENT
|
en |
dc.subject |
IMAGE
|
en |
dc.subject |
PUBLICITY
|
en |
dc.title |
Marketingová komunikace v gastronomicko-zábavním segmentu |
cs |
dc.title.alternative |
Marketing communication in gastronomic&entertainment segment |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Prachař, Štěpán |
|
dc.date.accepted |
2009-05-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
The dissertation clearly depicts the need of applied marketing communication in competi-tion driven environment of the gastronomic & entertainment segment. Its use aspires to create guidance for the segments' effective functioning. In the theoretical part, author describes services sector, specifics of the services marketing and its tools and concurrently attends to description of the gastronomical & entertaining segment, its historical develop-ment and depiction of individual types of establishments. In the practical part, author pro-vides an analysis of marketing communication of the following establishments - PUOR Restaurant Demínka, Pivnice Šutka, Pizzeria Rotella, Café by Tretter's, Tretter's bar and Misch Masch Club and at the same time evaluates used tools and marketing means from the perspective of their effectiveness. In the project part, author aims to compile a set of recommendations, how to become successful on today's market, while using tools of mar-keting and communication mix and provides an illustrative example of its effective use. |
en |
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/185
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
10620
|
|
dc.date.assigned |
2009-01-12 |
|
utb.result.grade |
C |
|