Přehled sýrů na českém trhu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kramářová, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Máčalík, Zdeněk
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T04:03:18Z |
|
dc.date.available |
2014-05-27T23:00:23Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10304
|
|
dc.description.abstract |
V teoretické části této práce jsou popsány požadavky na mléko jako na základní surovinu pro výrobu sýrů a chemické složení mléka. Dále je zde stručně popsána výroba a rozdělení sýrů. Praktická část podává jednoduchý přehled o sýrech vyráběných a prodávaných v České republice a o obchodních řetězcích působících na našem území. |
cs |
dc.format |
69 s., 4 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
11666398 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2014 |
|
dc.subject |
mléko
|
cs |
dc.subject |
sýr
|
cs |
dc.subject |
sýřenina
|
cs |
dc.subject |
trh
|
cs |
dc.subject |
obchodní řetězec
|
cs |
dc.subject |
maloobchod
|
cs |
dc.subject |
velkoobchod
|
cs |
dc.subject |
milk
|
en |
dc.subject |
cheese
|
en |
dc.subject |
cheese curd
|
en |
dc.subject |
market
|
en |
dc.subject |
trading chain
|
en |
dc.subject |
warehouse retailing
|
en |
dc.subject |
wholesale
|
en |
dc.title |
Přehled sýrů na českém trhu |
cs |
dc.title.alternative |
The survey of cheeses in Czech market |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2009-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
In theoretical part of this thesis requirements on milk for production of cheeses and chemist of milk are described. Moreover here is briefly described cheese production and sorts of cheeses. Practical part gives simple summary about cheeses produced and ordered in the Czech Republic and about trading chains influenced Czech market. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12412
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account