dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Kablásková, Radka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T03:44:46Z |
|
dc.date.available |
2012-02-17T13:50:04Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10267
|
|
dc.description.abstract |
Má diplomová práce je zaměřena na zvýšení kvality a úrovně poskytovaných služeb hotelu Prestige ve Znojmě. Práce je rozdělena na dvě části na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsem provedla literární rešerši týkající se marketingu, marketingu služeb a hlavně marketingu hotelových služeb. V praktické části jsem se věnovala představení hotelu Prestige a jeho nabízených služeb. Poté jsem hotel analyzovala pomocí SWOT analýzy, PEST analýzy a Porterovy analýzy pěti konkurenčních sil. Na základě vyhodnocených dotazníků od hostů a zaměstnanců byly získány informace a doporučení, které mohou napomoct ke zlepšení kvality a úrovně hotelových služeb. |
cs |
dc.format |
116 s., 20 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
3496971 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.05.2011 |
|
dc.subject |
Marketing
|
cs |
dc.subject |
Marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
Marketing hotelových služeb
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza pěti konkurenčních sil
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
BCG matice
|
cs |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
Services marketing
|
en |
dc.subject |
Hotel services marketing
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's five competitive forces analysis
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
BCG matrix
|
en |
dc.title |
Projekt zvýšení kvality a úrovně poskytovaných služeb hotelu Prestige Znojmo |
cs |
dc.title.alternative |
Project of Quality Rise and Level of Provided Service at the Hotel Prestige Znojmo |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rus, Antonín |
|
dc.date.accepted |
2009-05-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
My master's thesis is focused on enhancing quality and level of provided services of hotel Prestige in Znojmo. The thesis is separated into two parts: theoretical part and practical part. In the theoretical part I carried out literature search relating to marketing, services marketing and especially hotel services marketing. In the practical part I devoted to presentation of hotel Prestige and its offered services. After that I analyzed the hotel through SWOT analysis, PEST analysis and Porter's five competitive forces analysis. On the basis of analyzed questionnaires from guests and employees, the information and recommendations were obtained. These can help with enhancing quality and level of hotel services. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/175
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
11135
|
|
dc.date.assigned |
2009-03-09 |
|
utb.result.grade |
A |
|