Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Okénková, Eva
dc.contributor.author Vasilová, Světlana
dc.date.accessioned 2010-07-18T03:14:49Z
dc.date.available 2010-07-18T03:14:49Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10203
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice. Práce byla zaměřena na historii pivovarství, na popis jednotlivých surovin k výrobě piva a hlavní rozdíly při výrobě piva v průmyslovém pivovaru a restauračním minipivovaru. Praktická část se věnuje senzorickému posouzení vzorků piva z minipivovarů a jejich porovnání s průmyslově vyrobeným vzorkem. cs
dc.format 52 s. cs
dc.format.extent 901598 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Restaurační minipivovar cs
dc.subject pivo cs
dc.subject slad cs
dc.subject chmel cs
dc.subject pivovarské kvasinky cs
dc.subject Mini-brew-house restaurants en
dc.subject beer en
dc.subject malt en
dc.subject hop en
dc.subject brewer's yeast en
dc.title Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice cs
dc.title.alternative Restaurant minibreweries and their development in the Czech republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Černá, Monika
dc.date.accepted 2009-06-17
dc.description.abstract-translated The aim of this bachelor work was characteristic of mini-brewery and their expansion in the Czech Republic. The work was focused on history of brewing industry, description of individual crude used for beer manufacturing and the main differences between manufacturing in industrial-brewery and restaurant mini-brewery. Practical part of work is attended to sensory characterization of beer samples from mini-brewery and its confrontation with industrial samples. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12998
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
vasilová_2009_bp.pdf 880.4Kb PDF View/Open
vasilová_2009_vp.pdf 22.56Kb PDF View/Open
vasilová_2009_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account