dc.contributor.advisor |
Okénková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Vasilová, Světlana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T03:14:49Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T03:14:49Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10203
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice. Práce byla zaměřena na historii pivovarství, na popis jednotlivých surovin k výrobě piva a hlavní rozdíly při výrobě piva v průmyslovém pivovaru a restauračním minipivovaru. Praktická část se věnuje senzorickému posouzení vzorků piva z minipivovarů a jejich porovnání s průmyslově vyrobeným vzorkem. |
cs |
dc.format |
52 s. |
cs |
dc.format.extent |
901598 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Restaurační minipivovar
|
cs |
dc.subject |
pivo
|
cs |
dc.subject |
slad
|
cs |
dc.subject |
chmel
|
cs |
dc.subject |
pivovarské kvasinky
|
cs |
dc.subject |
Mini-brew-house restaurants
|
en |
dc.subject |
beer
|
en |
dc.subject |
malt
|
en |
dc.subject |
hop
|
en |
dc.subject |
brewer's yeast
|
en |
dc.title |
Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice |
cs |
dc.title.alternative |
Restaurant minibreweries and their development in the Czech republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Černá, Monika |
|
dc.date.accepted |
2009-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor work was characteristic of mini-brewery and their expansion in the Czech Republic. The work was focused on history of brewing industry, description of individual crude used for beer manufacturing and the main differences between manufacturing in industrial-brewery and restaurant mini-brewery. Practical part of work is attended to sensory characterization of beer samples from mini-brewery and its confrontation with industrial samples. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12998
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
A |
|