dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Chalupová, Věra
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T02:16:34Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T02:16:34Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10098
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá bioaktivními látkami v kořenové zelenině. Je zaměřena na charakteris-tiku jednotlivých druhů kořenové zeleniny a na konkrétní funkce bioaktivních látek. Před-kládá podrobný přehled vitaminů, minerálních látek, chuťových, vonných a barevných látek, které jsou v kořenové zelenině obsaženy. |
cs |
dc.format |
66 s. |
cs |
dc.format.extent |
496320 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kořenová zelenina
|
cs |
dc.subject |
vitaminy
|
cs |
dc.subject |
minerální látky
|
cs |
dc.subject |
spotřeba zeleniny
|
cs |
dc.subject |
rooty vegetables
|
en |
dc.subject |
vitamins
|
en |
dc.subject |
minerals
|
en |
dc.subject |
consumption of vegetables
|
en |
dc.title |
Bioaktivní látky kořenové zeleniny |
cs |
dc.title.alternative |
Bioactive substances rooty vegetables |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Škrovánková, Soňa |
|
dc.date.accepted |
2009-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work deals with bioactive substances in the rooty vegetables. It focuses on the charac-teristics of component type of rooty vegetables and the precise functions of bioactive sub-stances. This study covers the list of vitamins, minerals, gustatory, aromatic and color of substances which are contained in the rooty vegetables. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12825
|
|
dc.date.assigned |
2008-02-26 |
|
utb.result.grade |
B |
|