Bioaktivní látky kořenové zeleniny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Bioaktivní látky kořenové zeleniny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Chalupová, Věra
dc.date.accessioned 2010-07-18T02:16:34Z
dc.date.available 2010-07-18T02:16:34Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10098
dc.description.abstract Tato práce se zabývá bioaktivními látkami v kořenové zelenině. Je zaměřena na charakteris-tiku jednotlivých druhů kořenové zeleniny a na konkrétní funkce bioaktivních látek. Před-kládá podrobný přehled vitaminů, minerálních látek, chuťových, vonných a barevných látek, které jsou v kořenové zelenině obsaženy. cs
dc.format 66 s. cs
dc.format.extent 496320 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kořenová zelenina cs
dc.subject vitaminy cs
dc.subject minerální látky cs
dc.subject spotřeba zeleniny cs
dc.subject rooty vegetables en
dc.subject vitamins en
dc.subject minerals en
dc.subject consumption of vegetables en
dc.title Bioaktivní látky kořenové zeleniny cs
dc.title.alternative Bioactive substances rooty vegetables en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2009-06-12
dc.description.abstract-translated This work deals with bioactive substances in the rooty vegetables. It focuses on the charac-teristics of component type of rooty vegetables and the precise functions of bioactive sub-stances. This study covers the list of vitamins, minerals, gustatory, aromatic and color of substances which are contained in the rooty vegetables. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12825
dc.date.assigned 2008-02-26
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
chalupová_2009_bp.pdf 484.6Kb PDF View/Open
chalupová_2009_vp.doc 34Kb Microsoft Word View/Open
chalupová_2009_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account