Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro inkubátorem Daisy
Autor: Gábová, Zuzana
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Mořské a sladkovodní řasy jsou známé obsahem nutričních látek.Díky vysokému obsahu minerálních látek, vitaminů, proteinů a vlákniny jsou vyhledávány jako potencionální zdroj potravin v lidské výživě.Diplomová práce byla zaměřena na stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas metodou in vitro s použitím inkubátoru Daisy.Současně byl stanoven obsah sušiny a popela.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9648
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 13036


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
gábová_2009_dp.pdfZablokované 1.505Mb PDF
gábová_2009_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
gábová_2009_op.doc 33Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet