Význam beta-glukanů ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam beta-glukanů ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam beta-glukanů ve výživě člověka
Autor: Janírková, Gabriela
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: V bakalářské práci je zpracována problematika vlákniny a její konkrétní složky -beta-glukanů. Pojednáno je o charakteristice, zdrojích a fyziologických účincích jak beta-glukanů tak i vlákniny. Rovněž je zpracován přehled používaných metod pro stanovení vlákniny a beta-glukanů. V závěru práce byl proveden průzkum trhu sortimentu dostupných výrobků na bázi vlákniny a beta-glukanů v tržní síti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9579
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12410


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
janírková_2009_bp.pdf 1.829Mb PDF Zobrazit/otevřít
janírková_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
janírková_2009_op.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet