Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu
Autor: Chrvalová, Lucie
Vedoucí: Rieglová, Jana
Abstrakt: Práce se zabývá vlastnostmi a výrobou nativních škrobů. Hlavně tedy výrobou bramborového, pšeničného a kukuřičného škrobu. Dále je podrobně popsáno složení škrobnatých rostlin a jejich nároky na pěstování. Práce se zaměřuje i na jiné, méně známé škroby. Popsána je i současná situace českého škrobárenského průmyslu. Zabývá se důležitostí škrobu, její budoucností a perspektivním využíváním tohoto obnovitelného zdroje, stále rostoucím uplatňováním škrobů v potravinářském průmyslu a jejich vlivem na zdravou výživu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9010
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12781


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chrvalová_2009_bp.pdf 1.051Mb PDF Zobrazit/otevřít
chrvalová_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
chrvalová_2009_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet