Stanovení vitamínů B v sýrech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vitamínů B v sýrech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vitamínů B v sýrech
Autor: Kratinová, Gabriela
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení vitamínů B-komplexu v mléčných výrobcích, převážně v sýrech. Teoretická část se věnuje popisu vitamínů B-komplexu, složením mléka a rozdělením sýrů. V praktické části byly stanoveny některé z vitamínů B-komplexu ve vy-braných druzích sýrů, např. Eidam, Ementál, Niva, Jadel a Bystřický tvaroh. Pro analýzu byla vybrána metoda HPLC s UV/VIS detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8667
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12823


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kratinová_2009_dp.pdf 1.403Mb PDF Zobrazit/otevřít
kratinová_2009_vp.doc 30Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kratinová_2009_op.doc 52Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet