Stanovení základních jakostních charakteristik medu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení základních jakostních charakteristik medu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení základních jakostních charakteristik medu
Autor: Hrabalíková, Martina
Vedoucí: Růžičková, Jana
Abstrakt: Náplní bakalářské práce je pojednání o chemickém složení medu a o jakostních požadavcích na kvalitu medu. U vybraných vzorků medu rozdílného původu byly stanoveny základní jakostní ukazatele (obsah vody, glukóza, redukující cukry, fruktóza). Výsledky analýz byly navzájem statisticky vyhodnoceny a porovnány s legislativními požadavky na med.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8281
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12423


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hrabalíková_2009_bp.pdfZablokované 1.447Mb PDF
hrabalíková_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hrabalíková_2009_op.pdf 21.96Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet