Charakteristika a vlastnosti různých druhů čajů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika a vlastnosti různých druhů čajů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika a vlastnosti různých druhů čajů
Autor: Martinková, Zuzana
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V bakalářské práci jsou uvedeny teoretické poznatky o čaji, velice oblíbeném nápoji, které-ho konzumace neustále roste. Je popsáno jeho rozdělení a základní charakteristika každého druhu. Čaje jsou rozděleny do tří skupin, na pravé čaje (černý čaj, zelený čaj, bílý, oolong); bylinné čaje (nepravé čaje připravované z bylin - léčivých rostlin) a ovocné čaje připravo-vané z kousků sušených plodů ovoce a listů. U každého druhu jsou uvedeny metody zpra-cování, způsob přípravy, chemické složení, nejdůležitější vlastnosti a zdravotní účinky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7414
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7716


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
martinková_2008_bp.pdfZablokované 673.5Kb PDF
martinková_2008_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
martinková_2008_op.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet