Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
Autor: Ševčíková, Zuzana
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem práce bylo zjistit rozsah lipolýzy mléčného tuku vlivem oxidačních procesů v průběhu skladování. V průběhu skladování došlo k výrazným změnám u peroxidového čísla, což bylo zapříčiněno vznikem oxidačních produktů. U ostatních charakteristik byl zaznamenán pouze mírný vzestup obsahu hydroperoxidů a thiobarbiturového čísla.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6896
Datum: 2008-05-16
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 8072


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ševčíková_2008_dp.pdfZablokované 694.7Kb PDF
ševčíková_2008_vp.doc 52Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ševčíková_2008_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet