Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
Autor: Machů, Ludmila
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Řasy se dělí na dvě velké skupiny: na řasy mořské a sladkovodní. Řasy jsou významné především svou nutriční hodnotou. Ve východoasijských zemích se tradičně používají jako potravina, ale v evropských zemích není přímá konzumace řas příliš rozšířena. Dotazníkem bylo zjištěno, kolik lidí řasy zná, konzumuje a zná jejich pozitivní účinky na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6169
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7714


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
machů_2008_bp.pdf 25.16Mb PDF Zobrazit/otevřít
machů_2008_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
machů_2008_op.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet