Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu |
Autor: |
Machů, Ludmila
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Řasy se dělí na dvě velké skupiny: na řasy mořské a sladkovodní. Řasy jsou významné především svou nutriční hodnotou. Ve východoasijských zemích se tradičně používají jako potravina, ale v evropských zemích není přímá konzumace řas příliš rozšířena. Dotazníkem bylo zjištěno, kolik lidí řasy zná, konzumuje a zná jejich pozitivní účinky na lidský organismus. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6169
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7714
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet