Whisky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Whisky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Whisky
Autor: Žeravová, Markéta
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je seznámení se s alkoholickým nápojem whisky. Obsahem je charakterizovat tento nápoj z hlediska historického, technologického a legislativního. Důraz je kladen na významné obsahové látky a jejich vlastností z chemických aspektů. Je popsán způsob hodnocení whisky, zejména z hlediska organoleptických vlastností a vymezeno místo z hlediska gastronomického. Práce pojednává také o whisky z hlediska jejího společenského statutu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5498
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7963


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
žeravová_2008_bp.pdfZablokované 1.388Mb PDF
žeravová_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
žeravová_2008_op.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet