Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu
Autor: Krčmářová, Natálie
Vedoucí: Vaculčíková, Zuzana
Abstrakt: Tato bakalářská práce zkoumá konkurenceschopnost cateringových služeb ve vybraném regionu. V teoretické části jsou definovány pojmy cestovní ruch, služby cestovního ruchu a cateringové služby, jejich typologie a vlastnosti. Využitím analytických metod Porter model pěti sil, osobní dotazování a SWOT analýzy byla v praktické části zjišťována úroveň konkurenceschopnosti zvoleného podniku služeb v dané oblasti podnikání. Na základě výsledků analytických metod lze v závěru bakalářské práce vyvodit konkrétní doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti analyzovaného podniku v oblasti služeb cestovního ruchu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54093
Datum: 2023-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Ekonomika a management podniku


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
krčmářová_2023_dp.pdf 1.720Mb PDF Zobrazit/otevřít None
krčmářová_2023_op.docx 47.53Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
krčmářová_2023_vp.docx 51.22Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet